Ukategorisert

Kunstige planter

Når jeg skal ha noe interiør ser jeg gjerne til Kremmerhuset og Perfect Home først. Begge har ny kolleksjon nå etter jul. Det er vanskelig å holde seg fra å kjøpe noe. Jeg innser. imidlertid at det er nødvendig. Mannen min og jeg har valgt t vi skal fokusere på forenkling i 2019. Det betyr at jeg må være mer fokusert på hvorfor jeg ønsker å kjøpe ting, og om det er ting vi virkelig trenger. En annen ting er at vi er midt i en oppussing, og jeg har ennå ikke full oversikt over hvordan det blir når det er ferdig. ; Vi er midt i oppussingen og vet ikke helt hvordan sluttresultatet blir, også får vi eit vurdere behovene etterhvert når vi er ferdige.

Jeg har imidlertid lagt merke til at både Kremmerhuset og Perfect Home har tatt inn mye kunstige planter nå. Jeg har egentlig vært motstander av kunstige planter. Mange av de ser kunstige ut, og de falmer om de utsettes for direkte sollys. I årene da jeg jobber som selger for Perfect Home, kjøpte jeg litt kunstige blomster og planter som jeg brukte på partyene da jeg hadde demonstrasjoner. Familien Simonsen fikk seg også i denne perioden et kunstig juletre, selvfølgelig levert av Herfect Home! Jeg har lært at det er stor forskjell på kunstig og kunstig når deg gjelder planter. Det finnes også noe som er pent, og som er ganske så naturtro.

Siden jeg er håpløs med levende planter, kan kunstige planter kanskje være en redning for meg. Forutsatt at de er troverdige selvsagt. Jeg må nok undersøke litt nærmere hvordan Kremmerhusets og Perfect Homes planter er i forhold til troverdighet. Plantasjen kan også være aktuell i så måte.

Hva synes du om kunstige planter? Hot or not?

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.