Ukategorisert

Ukemeny og ukehandel?

For noen år siden testet mannen min og jeg ut 4 ukers meny, og stor storhandel hver 4. uke. Det var gøy å planlegge, og vi la opp til månedlig storhandel i Sverige. Vi bor bare 1 time fra grensa. Utover dette handlet jeg ukentlig i den lokale butikken, det som ikke hadde lang nok holdbarhet f.eks. brød, melk, frukt og grønt.

Systemet skled ut. Jeg kan ikke en gang huske hvorfor. Jeg ønsker å være flinkere til å planlegge middagene, og til å handle bare en gang i uka. Dette er imidlertid ikke mulig før vi er ferdige med å pusse opp kjøkkenet. Etter at kjølehjørne vårt tok kvelden i høst kjøpte vi oss et lite kjøleskap som står i yttergangen. Det er ikke plass til så mye der, til en familie på 6. Så for tiden må jeg nesten handle daglig!

IMG_0305

På grunn av at vi har så liten plass nå, er jeg blitt flink til å posjonspakke middagsrester og putte de i fryseren. Da kan barna ta med seg en pose fra fryseren i matpakken.

Er du god til å planlegge middager fremover, og til å storhandle? Kanskje du har noen gode tips til hvordan dette kan gjøres? Del gjerne i kommentarfeltet!


No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.