Ukategorisert

"Det føles så hjem!"

Det er mye jeg kan skrive om i huset vårt. Det er mange ting jeg er fornøyd med og som er gøy å vise frem. Det er også endel ting jeg ønsker å endre, prosjekter jeg har planlagt eller drømmer om. Kanskje fremtidige prosjekter jeg trenger inspirasjon fra deg til å finne gode løsninger på?

Her om kvelden satt jeg og lurte på hva jeg skulle skrive om neste dag. Jeg klarte ikke å bestemme meg, så jeg spurte 11 åringen hva han liker best med huset vårt. Jeg hadde tenkt at det var noe konkret som rommet hans eller noe slikt. Svaret hans overrasket meg derfor; «Det føles så hjem!»

Denne wallarten kan du kjøpe her.

Jeg syntes svaret var rørende, men det hjalp ikke i forhold til hva jeg skulle skrive om. En annen dag spurte jeg lillebror på 5; Hva liker du best med huset vårt? Hans svar var minst like rørende; «Deg mamma, og hele familien vår og Missy»

Missy på hytta, klar for en tur ut.

Det er godt å vite at guttene mine har forstått hva som er viktig her i livet. Målet vårt med 2019 som familie er forenkling; Jeg har noe å lære av guttene mine.

Så ble det allikevel et blogginnlegg av deres utsagn, bare ikke på den måten jeg hadde tenkt. Jeg håper at du også kan reflektere litt over hva som er viktig for deg, og hva som betyr noe i ditt hjem. Hva er det so gjør ditt hjem så bra!

God søndag!

No Comments

  • frodith

    Hei, jeg så du hadde vært innom meg, og hadde lyst å delta på utfordringen. Den har vart en uke. Og de som har vært med er ferdige. Vi har «utstilling» i «galleriet» mitt i dag, alle som var med. Men du må gjerne gjøre den likevel, men da havner du ikke i galleriet 😀 Bare så du vet. Et hjem for meg er der jeg kan kose meg og slappe av, spiller ikke SÅ stor rolle hvor det er. Har vel noe med interiøret å gjøre, LITT, men mest lengden jeg har bodd der, og hvilke minner jeg skaper meg der 🙂

    • residenssimonsen

      Ja,ja! Jeg kom over en link til utfordringen din i dag, og la ikke merke til datoen! Hyggelig at du lagde utfordringen! Må nesten se litt på galleriet! Sikkert mange fine bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.