AU! Jeg kuttet meg!

Vi har en stor jobb som venter oss i dag, med å rive fliser. Ikke helt ufarlig heller… Jeg fikk en kutt i hånda i går kveld! Mannen sier at han skal ta resten av flisene i dag. Jeg mistenker at han synes jeg er litt for uforsiktig. Han er veldig flink til å sette HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet) i høysetet. Noe han er blitt drillet på gjennom mange år i oljebransjen. Jeg har virkelig noe å lære av hem der.

Etter uhellet mitt i går kveld, skal han gå til innkjøp av litt mer sikkerhetsutstyr før han fortsetter. Beskyttelsesbriller og hansker er iallfall en nødvendighet. Det innser jeg også.

Mens han er ute og handler inn verneutstyr, skal jeg handle inn mer førstehjelpsutstyr. Jeg innså i går kveld at vi trenger en gjennomgang av førstehjelpsutstyret vårt. Det var litt lite utvalg i kofferten nå. Med 4 barn blir plasterforbruket ganske høyt. Barna vet selv hvor de finner plaster og forsyner seg selv fra kofferten ved behov.

Bildet er lånt fra lommelegen.no

Kanskje jeg med gårsdagens uhell kan inspirere deg til å ta en gjennomgang av ditt førstehjelpsutstyr? Kanskje du har rutiner for gjennomgang av utstyret? Del gjerne rutinene med meg!

4 kommentarer om “AU! Jeg kuttet meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.