Pallevegg på 13 åringens rom
DIY,  Interiør

Kontrastvegg på kjøkkenet

I det nye kjøkkenet får vi en kortvegg bak spiseplassen vår, uten skap. Dette skal bli en kontrastvegg. Vi har lyst til å gjøre noe tøft, som bygger opp om den røffe stilen vi ønsker oss. Foreløpig tenker vi noe i retning av en pallevegg.

Vi nordmenn er vist ikke gode nok på å bruke kontraster skal vi tro Interiørarkitekt Trond Ramsøskar. Her er 8 tips han deler når en skal tenke kontraster i et rom.

Pallevegg som kontrastvegg?

Siden vi ønsker en røff vegg, er pallevagg det beste alternativet for vår fremtidige kontrastvegg på kjøkkenet. I allefall for øye blikket.

Pallevegg hos 13. åringen

For et år siden delte jeg av et rom på loftet, og laget et nytt rom til 13 åringen vår. Der kledde jeg den ene veggen med paller. Jeg hadde nok aldri gitt meg i kast med det, om jeg hadde vist hvor mye jobb det var. Europaller er ikke lagd for å bli demontert! Sluttresultatet ble jeg iallfall veldig fornøyd med, og da var det jo verdt det.

Pallevegg ble kontrastvegg på 13 åringens rom
Fra soverommet til 13 åringen, ferdig pallevagg.

Alternativ pallevegg?

Vi vurderer på å lage en lignende vegg på kjøkkenet! Vi er imidlertid helt avgjorte på at vi ikke skal bruke paller! Det er andre måter å få det samme uttrykket på. Vi har tenkt å bruke planker av 2. sortering, og finne en måte å lage en slik røff look som vi fikk med pallene.

Drømmer om kontrastvegg av teglstein

Jeg skal innrømme at jeg egentlig drømmer om en gammel teglseinsvegg. Vi er imidlertid ikke så heldige at dette finnes i huset fra før. Det er heller ikke lett å gjenskape en slik look som ser troverdig ut.

Tegelstein som kontrastvegg
Jeg drømmer om en vegg ala dette, som kontrastvegg på kjøkkenet.

Jeg har lett etter løsninger på nettet, uten å finne noe. Vi ønsker et røft, rustikk eller industrielt utseende. Kanskje finnes det andre måter å skape denne røffe looken på?

Vi er veldig takknemlige for innspill, om du har noen gode ideer.

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.