Kontrastvegg på kjøkkenet

I det nye kjøkkenet får vi en kortvegg bak spiseplassen vår, uten skap. Der har vi lyst til å gjøre noe tøft. Foreløpig tenker vi noe i retning av en pallevegg.

For et år siden delte jeg av et rom på loftet, og laget et nytt rom til 13 åringen vår. Der kledde jeg den ene veggen med paller. Jeg hadde nok aldri gitt meg i kast med det, om jeg hadde vist hvor mye jobb det var. Paller er ikke lagd for å bli demontert! Sluttresultatet ble jeg iallfall veldig fornøyd med, og da var det jo verdt det.

Vi vurderer på å lage en lignende vegg på kjøkkenet! Vi er imidlertid helt avgjorte på at vi ikke skal bruke paller! Det er andre måter å få det samme uttrykket på. Vi har tenkt å bruke planker av 2. sortering, og finne en måte å lage en slik røff look som vi fikk med pallene.

Jeg skal innrømme at jeg drømmer om en gammel teglseinsvegg. Vi er imidlertid ikke så heldige at dette finnes i huset fra før. Det er heller ikke lett å gjenskape en slik look som ser troverdig ut.

Bildet er hentet fra rom123

Jeg har lett etter løsninger på nettet, uten å finne noe. Vi ønsker et røft, rustikk eller industrielt utseende. Kanskje finnes det andre måter å skape denne røffe looken på? Vi er veldig takknemlige for innspill, om du har noen gode ideer.

2 kommentarer om “Kontrastvegg på kjøkkenet

  1. Så spennende og kreativt, må nok følge bloggen din. Moro og hente litt ideer og inspirasjon når man selv er begynt på planleggingstadiet av nytt kjøkken 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.