Det gamle kjøkkenet hentes snart.
Interiør

Kjøkkenet hentes

I går ble kjøkkenet vårt omsider annonsert på Facebook. Vi håper at kjøkkenet hentes snart. Vi er en uke etter den opprinnelige fremdriftsplanen. I annonsen står det: «Gratis, mot demontering før helgen»!

Vi fikk god respons, og i dag kom det en kar for å hente kjøkkenet. Han syntes imidlertid kjøkkenet var mer slitt enn han hadde tenkt, og trakk seg.

Kjøkkenet hentes på fredag

Så nå kommer nr to på lista på fredag og henter kjøkkenet. For å unngå misforståelser, har jeg tatt ekstra mange bilder av alle skraper og riper. De vil allikevel ha det! …og lykkelige er vi!

Disse bildene fra facebook annonsen, vil bli sammenligningsgrunnlaget etterhvert som prosessen skrider frem, og når vi snart har nytt kjøkken.

Vi har begynt å rive

I går begynte vi så vidt litt av rivingen av listverk og smartpanel. Smartpanel er lettere å sette opp enn å ta ned! I morgen blir hvitevarene hentet. De er ikke demontert ennå, men grundig rengjort.

Vannkopper kan få konsekvenser for fremdriften

Minstemann har fått vannkopper i dag. Da blir det ikke småbarnsfri i helgen, som planlagt. I stedet må de små være hjemme, og vi må få det til å fungere. Vi håper å få gjort endel allikevel.

Vi har pusset opp med små barn rundt oss før

Den gang vi kjøpte dette huset var guttene 4 og 6 år gamle. Vi innredet med flatsenger på loftet, og la ungene der om kvelden. Så pusset vi opp så langt utover kvelden som vi orket, før vi la oss sammen med ungene på loftet.

Veldig effektivt! Det første vi pusset opp var soverommene til barna!!!

Vi er jo litt i samme situasjon nå, med to på 4,5. Imidlertid har vi også 2 store nå, som kan være med å hjelpe til. Spesielt 13 åringen har lyst til å være med å rive, sier han.

Begge guttene koste seg og sto ivrig på, da de var med å rev opp parketten her i stua i 2012. Det gjorde nok inntrykk å få være med på det!

Kaldt ute og inne

Det er en skikkelig kuldeperiode her nå. Selv om varmepumpa går for fult, har jeg bare 19 grader i stua. Da er det deilig å tenne opp i peisen, og sitte her å skrive dagens blogginnlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.