Kjøkkenet er på vei ut

I går ble kjøkkenet vårt omsider annonsert på Facebook, en uke senere enn først planlagt. «Gratis, mot demontering før helgen»! Vi fikk god respons, og i dag kom det en kar for å hente kjøkkenet. Han syntes imidlertid kjøkkenet var mer slitt enn han hadde tenkt, og trakk seg. Så nå kommer nr to på lista på fredag og henter kjøkkenet. For å unngå misforståelser, har jeg tatt ekstra mange bilder av alle skraper og riper. De vil allikevel ha det! …og lykkelige er vi! Disse bildene blir sammenligningsgrunnlaget etterhvert som prosessen går frem!

I går begynte vi så vidt litt av rivingen av listverket, og smart panelet. Smartpanel er lettere å sette opp enn å ta ned! I morgen blir hvitevarene hentet. De er ikke demontert ennå, men grundig rengjort.

Minstemann har fått vannkopper i dag. Da blir det ikke småbarnsfri i helgen, som planlagt. Vi håper å få gjort endel allikevel. Da vi kjøpte dette huset var guttene 4 og 6 år gamle. Vi innredet flatsenger på loftet og la ungene der om kvelden. Så pusset vi opp så langt utover kvelden som vi orket. Veldig effektivt! Det første vi pusset opp var soverommene til barna!!!

Vi er jo litt i samme situasjon nå, med to på 4,5. Imidlertid har vi også 2 store som kan være med å hjelpe til. Spesielt 13 åringen har lyst til å være med å rive, sier han. Husker begge to koste seg, da de var med å rev opp parketten her på stua. Det gjorde nok inntrykk å få være med på det!

Det er en skikkelig kuldeperiode her nå. Selv om varmepumpa går for fult, har jeg bare 19 grader i stua. Da er det deilig å tenne opp i peisen, og sitte her å skrive dagens blogginnlegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.