2019 – fokus på forenkling

Jeg har sett endel av Jordan Pages filmer på YouTube. Jeg har delt inspirasjon derfra i et tidligere innlegg også. Her forleden så jeg et innlegg hun og mannen hennes hadde laget om hvordan de grovplanlegger for et år fremover. Dette inspirerte meg, så nå har mannen min og jeg har besluttet å gjøre det samme. Vi er ennå tidlig i prosessen.

Vi har blant annet valgt et ord som skal være med å peke retningen for familien vår i 2019. det høres jo mye bedre ut på engelsk, men ordet vi har valgt er: Forenkling!

skjermbilde 2019-01-11 kl. 15.44.02

Foto hentet fra: backgroundimgfer.pw

Forenkling kan handle om så mye. Hvilke assosiasjoner får du som leser til: Forenkling? Her snakker vi om måten vi lever livet vårt på og hverdagen vår. Kanskje du kommer på ting vi kan forenkle som vi ikke har tenkt på selv?

Har din familie et mål, retning eller en visjon for 2019? Tanken er jo at man lettere kommer dit man skal om man vet hvor man skal! Litt å tenke på der altså!

6 kommentarer om “2019 – fokus på forenkling

 1. Forenkling for meg i hverdagen hadde vært om alle ting hadde havnet på sin plass. Men for at dette skal være mulig må tre viktige ting være til stede:
  1. Alt må ha en fast plass.
  2. Det må være ledig plass slik at man enkelt kan legge nye ting ifra seg, det betyr at innimellom må det ryddes og kastes.
  3.Alle brukere av hjemmet må følge opp prinsippet.

  Likt av 2 personer

  1. Jeg er enig med deg i de tre punktene der! Takk for tilbakemeldingen! Den tørste utfordringen her er kanskje å få alle til å følge prinsippene… mulig at også skylles at jeg ikke er god nok på å formidle de.

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.