Ukategorisert

Det blir IKEA tur i dag

I forbindelse med at vi kaster ut det gamle kjøkkenet, må vi ha et midlertidig kjøkken. Det aller meste av kjøkkenutstyret er pakket i esker nå, og vi er klare til å begynne å rive kjøkkenet. Vi mangler bare en midlertidig kjøkkenløsning. Derfor blir det IKEA tur i dag.

På handlelista mi står det to ting:


Jeg skal kjøpe et trancherbord og en bærbar kokeplate. Vi skal hente mikrobølgeovnen vår som står på hytta. Dette vil utgjøre kjøkkenet vårt nå i ca 1 måned.

Gjenbruk etterpå

Jeg har planer om å pusse opp Trancherbordet når kjøkkenet er ferdig, Da skal det få sin egen plass i det nye  kjøkkenet vårt. Her er to av mange bilder av oppusset Förhöya, funnet på Pinterest. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med vår.


Det er alltid lettere å vite hva man skal ha når man dra til IKEA. Særlig med hele familien. Om det kommer noe mer i handlevogna enn det jeg har på handlelista, det gjenstår å se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.