Ukategorisert

Brettekanter, ja takk!

Jeg har brettekanter i lintøyskapet. Selv om det har vært mye kjøkken de siste dagene,men på tross av et pågående prosjekt som tar mye av tiden, må husarbeidet også gjøres. Siden jeg rydder på plass klær i dag, passer det å vise lintøyskapet vi har på badet i dagens innlegg.

Håndklær med og uten brettekanter

Vi oppbevarer håndklærne våre lintøyskapet på badet. Skapet har glassfronter øverst. Derfor er jeg veldig nøye på hvordan håndklærne blir brettet, og lagt på plass i denne delen av skapet. Her vil jeg ha sirlige brettekanter. Dersom noen legger håndklærne på feil plass, feil vei eller bretter de feil, gjør jeg det på nytt. Alle håndklærne her er like, bare i forskjellige farger og størrelser.

I nedre del er det ikke så viktig, siden innholdet her ikke er synlig når skapet er lukket. I denne delen ligger håndklær vi bare har en av hver av, for eksempel barnehåndklær mm. Dette er håndklær som tas med i svømmehallen, på trening, i gymmen på skolen, ferie mm. Ungene foretrekker gjerne disse håndklærne etter et bad eller en dusj. Her er jeg ikke like nøye på at det er brettekanter. Ungene henter selv ut håndklær og klarer ikke holde den orden jeg vil ha. Så dette er et slags kompromiss.

Vaskekluter definitivt uten brettekanter

I dag kom vesla, og på eget initiativ tok hun kurven med vaskekluter ut av skapet.  Vanligvis bretter jeg ikke vaskeklutene, bare legger de i kurven. Nå satte hun kurven på gulvet og tok til å brette vaskeklutene, mens jeg brettet håndklær. Gøy at hun hadde lyst til å brette.

Lillebror syntes også det var gøy og snart var de i gang begge to. Selv om klutebrettingen til 4 åringene ikke møter mine brettekrav, får vaskeklutene stå i øverste del av skapet. Så lenge de ligger i kurven, er det ingen som ser den sjarmerende brettingen.

Stilbytte

Nå som jeg er i ferd med å dreie interiøret over i en mer rustikk stil, ønsker jeg på sikt å finne nye håndklær, i mer naturlige farger. Dette er ikke prioritert nå. Forenklingsfokuset gjør også at jeg synes det er litt vanskelig å forsvare å bytte håndklær, bare fordi de ikke passer stilen.

Krystallknottene på skapdørene skal byttes ut med noe som er litt røffere. Jeg har ikke funnet det jeg leter etter enda. Har du noen gode ideer? Legg gjerne med link i kommentar feltet! Jeg setter stor pris på alle tips. (Her er knottene vi senere endte opp med.)

En kjøkkenoppdatering på tampen.

I  hele dag har jobbet med kjøkkenprosjektet vårt. Prosjektet er ennå inne i første fase; pakking av alt kjøkkenutstyret. Jeg beregner å bli ferdig med dette i morgen. Du som ikke har fulgt bloggen min kan lese om kjøkkenprosjektet her. 

Hvordan oppbevarer du håndklær? Jeg har fått høre at jeg er pirkete, siden jeg bretter på nytt det andre har brettet for å få det som jeg vil. Hva synes du om det?

—-> Mer om bad her: Inspirasjon bad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.