Brettekanter, ja takk!

I dag kommer blogginnlegget mitt senere enn det pleier. Grunnen til det er at jeg i hele dag har jobbet med kjøkkenprosjektet vårt. Prosjektet er ennå inne i første fase; pakking av alt kjøkkenutstyret. Jeg beregner å bli ferdig med dette i morgen. Du som ikke har fulgt bloggen min kan lese om kjøkkenprosjektet her. 

Det jeg har tenkt å blogge om i dag handler ikke om kjøkken i hele tatt. Selv om man har et pågående prosjekt som tar mye av tiden, må husarbeidet også gjøres. Jeg tenkte derfor å vise lintøyskapet vi har på badet.

I lintøyskapet på badet har vi stort sett håndklærne våre. Skapet har glassfronter øverst. Jeg er veldig nøye på hvordan håndklærne blir brettet og lagt på plass i denne delen av skapet. Dersom noen legger håndklærne på feil plass, feil vei eller bretter de feil, gjør jeg det på nytt. Alle håndklærne her er like, bare i forskjellige farger og størrelser.

I nedre del er det ikke så viktig, siden innholdet her ikke er synlig når skapet er lukket. I denne delen ligger håndklær vi bare har en av hver av, barnehåndklær mm. Dette er de håndklærne som brukes når barna bader eller dusjer, og det er disse håndklærne som tas med i svømmehallen, på trening, i gymmen på skolen, ferie mm.

I dag kom vesla, og på eget initiativ tok hun kurven med vaskekluter ut av skapet.  Vanligvis bretter jeg ikke vaskeklutene, bare legger de i kurven. Nå satte hun kurven på gulvet og tok til å brette vaskeklutene, mens jeg brettet håndklær. Gøy at hun hadde lyst til å brette. Lillebror syntes også det var gøy og snart var de i gang begge to. Selv om klutebrettingen til 4 åringene ikke møter mine brettekrav, får vaskeklutene stå i øverste del av skapet. Så lenge de ligger i kurven, er det ingen som ser den sjarmerende brettingen.

Nå som jeg er i ferd med å dreie interiøret over i en mer rustikk stil, ønsker jeg på sikt å finne nye håndklær, i mer naturlige farger. Dette er ikke prioritert nå. Krystallknottene på skapdørene skal byttes ut med noe som er litt røffere. Jeg har ikke funnet det jeg leter etter enda. Har du noen gode ideer? Legg gjerne med link i kommentar feltet! Jeg setter stor pris på alle tips.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.