Interiør

Oppussing av kjøkkenet; så er vi i gang.

I vinterferien, det vil si uke 8, får vi det nye kjøkkenet vårt. Det gleder vi oss veldig til. Før vi kommer så langt er det mye forberedelser og grunnarbeid som må gjøres. Vi har bare så vidt kommet i gang.

Pakker ned kjøkkenutstyret.

I går begynt vi med å pakke ned kjøkkenutstyr, kopper og kar. Dette arbeidet fortsetter vi i dag. Forhåpentligvis blir vi ferdige med det i ettermiddag. I takt med at eskehaugen vokser, blir kjøkkenet mer og mer klart for neste fase.

Annonserer kjøkkenet

Vi har tenkt å ta bilder av kjøkkeninnredningen vår i kveld, og legge ut en annonse om at «kjøkkenet gis bort/selges høystbydende, mot demontering og bortkjøring». Vi velger å annonsere på ei lokal Facebook gruppe. Slike kjøpe-selge-bytte-gis bort grupper på Facebook finnes over hele landet, det finnes sikkert ei gruppe i nærheten av der du bor også.

Det er greit å annonsere lokalt, med tanke på å faktisk få ting ut av huset. Budrunde er enkelt på Facebook, og du kan være heldig å få en enda bedre pris, enn det du hadde sett for deg. Slike muligheter har du ikke med for eksempel finn.no

Dersom kjøkkenet ikke blir hentet, må vi selv rive det i neste uke. Vi må deretter transportere bort kjøkkenet.

——> kjøkkenet ble hentet

Skjermbilde 2019-01-08 kl. 08.59.11.png

Enklere kjøkken og enklere måltider

Etterhvert som kjøkkenutstyret pakkes ned, må vi gå for enklere måltider og bruk av engangsutstyr.

Vi vil ha tilgang på en kokeplate, en microbølgeovn, et toastjern og en brødrister frem til det nye kjøkkenet er på plass. Ja, også har vi jo det lille kjøleskapet som jeg har skrevet om tidligere. . Med hjelp av dette utstyret skal vi lage middag til 6 personer hver dag i ca 2 måneder.

Har du gode forslag til enkle middagsretter vi kan tilberede med dette utstyret? Gi oss gjerne noen tips! Alle innspill er kjærkomne!

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.