Interiør

Oppussing av kjøkken, så er vi i gang.

I vinterferien, uke 8, får vi det nye kjøkkenet vårt. Det gleder vi oss veldig til. Før vi kommer så langt er det mye grunnarbeid som må gjøres.

I går begynt vi å pakke ned kjøkkenutstyr, kopper og kar. Dette arbeidet fortsetter i dag. Vi har videre en plan om å ta bilder av kjøkkenet i dag, og legge ut en annonse om at kjøkkenet, gis bort/selges høystbydende, mot demontering. Dersom kjøkkenet ikke blir hentet, må vi selv rive det i neste uke.

Skjermbilde 2019-01-08 kl. 08.59.11.png

Etterhvert som kjøkkenutstyret pakkes ned, må vi gå for enklere måltider og bruk av engangsutstyr.

Vi vil ha tilgang på en kokeplate, en microbølgeovn, et toastjern og en brødrister frem til det nye kjøkkenet er på plass. Med hjelp av dette utstyret skal vi lage middag til 6 personer. Har du gode forslag til enkle middagsretter vi kan tilberede med dette utstyret? Gi oss gjerne noen tips! Alle innspill er kjærkomne!

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.