Oppussing av kjøkken, så er vi i gang.

I vinterferien, uke 8, får vi det nye kjøkkenet vårt. Det gleder vi oss veldig til. Før vi kommer så langt er det mye grunnarbeid som må gjøres. I går begynt vi å pakke ned kjøkkenutstyr, kopper og kar. Dette arbeidet fortsetter i dag. Vi har videre en plan om å ta bilder av kjøkkenet i dag og legge ut en annonse om at kjøkkenet, gis bort/selges høystbydende, mot demontering i løpet av neste uke. Dersom kjøkkenet ikke blir hentet, må vi selv rive det i neste uke.

Skjermbilde 2019-01-08 kl. 08.59.11.png

Etterhvert som kjøkkenutstyret pakkes ned, må vi gå for enklere måltider og bruk av engangsutstyr.

Vi vil ha tilgang på to kokeplater, en microbølgeovn, et toastjern og en brødrister i perioden etter at det gamle kjøkkenet er revet, og frem til det nye kjøkkenet er på plass. Med hjelp av dette utstyret skal vi lage middag til 6 personer, Hverdag, frem til det nye kjøkkenet er klart. Har du gode forslag til enkle middagsretter vi kan tilberede med dette utstyret? Gi oss gjerne noen tips! Alle innspill er kjærkomne!

En kommentar om “Oppussing av kjøkken, så er vi i gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.