Ukategorisert

"Julut"

Fredag var jeg i 40 års selskap hos flotteste Solveig! Igjen; Takk for en flott kveld! En av de andre gjestene presenterte et, for meg, nytt ord: Julut. Ordet er veldig selvforklarende synes jeg. Da må det vel være et godt ord? Et kjapt googlesøk, gir ingen treff. Vil derfor tro at det er andre som heller ikke har hørt ordet før.

6. januar

I dag er det iallfall dagen da vi i ResidensSimonsen skal julut. For deg som ikke forstod ordet;  I dag kaster vi jula ut. Hos oss har det alltid vært slik at jula skal ut 6. januar. 7. januar har vår eldste sønn bursdag.  (Rart at det alt er 13 år siden jeg ble mamma)
Vi har alltid sakt at han har bursdag etter jul, så da er det viktig at jula er ute før bursdagen hans. Jeg og datteren på 4 begynte å rydde vekk litt i går, og siden vi feiret jul på hytta har vi ikke så mye igjen.


Bildene er fra da vi julaut på hytta.

Jeg er veldig nysgjerrig på andres tradisjoner i forhold til å ta ut jula. Det ville vært veldig hyggelig om du ville legge igjen en kommentar her på bloggen om når du pleier å juleut, kanskje har du julaut allerede?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.