Perfect home katalog forside våren 2019
Interiør

Perfect Home har kommet med ny katalog!

Den nye Perfect Home katalogen er her!

Som tidligere forhandler for Perfect Home, er jeg fortsatt fan av produktene. Jeg har en fast konsulent, som jeg bestiller fra flere ganger i året. på den måten har jeg opparbeidet meg status som gullvertinne.

Det lanseres ny katalog 3 ganger i året, så det er alltid noe nytt. Årets første katalog kom ut nå ved årsskiftet, og du kan se den på hjemmesiden deres, eller ved å klikke på bildet under.

Klikk på bildet for å bla i katalogen. 

Perfect Home katalog våren 2019

Noen av mine Perfect home favoritter

Jeg har mange favoritter i denne katalogen, som alltid! Det er hevet over enhver tvil; Jeg  kommer helt klart til å bestille fra denne katalogen også.

Jeg er først og fremst veldig nysgjerrig på de kunstige plantene Perfect Home har kommet med nå, men jeg tror jeg vil se de live, før jeg eventuelt handler. Jeg er litt skeptisk til kunstige planter, fordi de ofte ser veldig kunstige ut. Ser de naturlige ut, og er av god kvalitet synes jeg at der praktiske.

Jeg har også sett meg ut noen favoritter til det nye kjøkkenet. Knaggrekke og «nagleknagger» vil gjøre seg godt i den nye rustikke stilen. Jeg likte også mat og drikkeskålene til husdyr. Det hadde vært noe for pusen vår.

Gleder meg allerede til neste katalog!

Jeg koser meg alltid med katalogen, og liker veldig godt å bla i papirutgaven. Det er kos det! Nettutgaven er helt grei den og men det er noe med å krype opp i godstolen, foran peisen, med noe varmt i koppen… og bare kose seg med katalogen. For meg er det mye hygge i en god Perfect Home katalog, rett og slett.

Ønsker du å komme i kontakt med en Perfect Home forhandler i Stjørdals området, kan jeg formidle kontakt!

Hva er dine erfaringer med perfect home? Har du handlet, vært på party, vært vertinne? Eller kanskje er du, eller som meg, har vært forhandler?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.