Ny katalog fra Perfect Home

Som tidligere forhandler for Perfect Home, er jeg fortsatt fan av produktene. Jeg har en fast konsulent, som jeg bestiller fra flere ganger i året. Det lanseres ny katalog 3 ganger i året, så det er alltid noe nytt. Årets første katalog kom ut nå, og du kan se den på hjemmesiden.

Klikk på bildet for å bla i katalogen. 

skjermbilde 2019-01-04 kl. 11.18.39

Jeg har mange favoritter i denne katalogen, og kommer helt klart til å bestille. Jeg er først og fremst veldig nysgjerrig på de kunstige plantene de har kommet med nå, men de vil jeg se live før jeg eit handler. Jeg er litt skeptisk til kunstige planter, fordi de ofte ser veldig kunstige ut. Ser de naturlige ut, og er av god kvalitet synes jeg at der praktiske.

Ønsker du å komme i kontakt med en forhandler i Stjørdals området, kan jeg formidle kontakt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.