Deco blue blir en viktig farge når vi får nytt kjøkken
Interiør

Prosjekt: Nytt kjøkken

Vi har innsett at det er ingen vei utenom, vi må ha nytt kjøkken, og det er inn vits i å utsette det.

I høst streiket kjølehjørnet vårt. Det var aggregatet som var gåent. Et nytt aggregat kommer seg fort til omkring 20 000,-. Vi har pusset opp nesten hele huset, og kjøkkenet står snart for tur uansett, så da rykket kjøkkenprosjektet frem på lista.

Midlertidig løsning

Vi har en midlertidig løsning på kjøleskapsproblemet. Et bittelite kjøleskap, plassert i yttergangen. Ikke særlig praktisk, og en ganske stor forskjell for oss som er vant med et helt kjølehjørne. Jeg tenker vi kommer til å bli veldig fornøyd med et normalt stort kjøleskap, når det nye kjøkkenet er på plass.
IMG_0305Vi har vært innom flere kjøkkenleverandører, og har fått tegnet flere forslag til hvordan et nytt kjøkken tilpasset våre behov kan se ut.

Rammene:

  • 14 kvadrat
  • Ønske om et luftigere kjøkken
  • God oppbevaring
  • Spiseplass til seks stykker
  • Økonomiske rammer spilte naturligvis også inn

Det var ca 150 000 kr i differanse på pris, på dyreste og billigste løsning. For oss var det praktiske og funksjonelle viktigere enn prisen denne gangen. Det ble derfor ikke IKEA kjøkkenet som vant, selv om det var det billigste alternativet.

Røskaft og Power skal levere nytt kjøkken

Litt morsomt er det jo at vi skrev kontrakt om det nye kjøkkenet med Røskaft på Black Friday. Vi har aldri handlet for så mye på Black Friday før. Vi valgte å ikke kjøpe hvitevarene via kjøkkenleverandøren, men gikk til flere lokale elektronikk butikker, og fikk et tilbud fra de fleste.

Det virket imidlertid ikke som om alle var like opptatt av kunden.  Det frister ikke å gjøre handel, med noen som ikke gir god kundebehandling. Power ga oss det beste kundeopplevelsen, men også den beste prisen! De som hadde dårlig kundebehandling, har ennå ikke gitt oss noe tilbud!

Holder det litt hemmelig

Jeg har ikke lyst til å røpe så mye om det nye kjøkkenet ennå. Jeg har lyst til å komme med noen hint innimellom, også kommer den store avsløringen når kjøkkenet leveres og monteres i uke 8. Dersom jeg klarer å holde igjen så lenge da!

Første hint kommer her:

Skjermbilde 2019-01-01 kl. 21.12.23
Deco blue blir et tema i vårt nye kjøkken

Deco blue 4477 – er fargen på kjøkkeninnredningen. Bilde fra Jotun.

Hva er din umiddelbare tanke når du hører blå kjøkkeninnredning?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.