Nytt kjøkken kommer

I høst streiket kjølehjørnet vårt. Et nytt aggregat kommer seg fort til omkring 20 000,-. Vi har pusset opp nesten hele huset, og kjøkkenet står snart for tur uansett, så da rykket kjøkkenprosjektet frem på lista. Vi har en midlertidig løsning ed et bittelite kjøleskap i yttergangen. Ikke særlig praktisk, og en ganske stor forskjell i forhold til hva vi er vant med. Tenker vi kommer til å bli veldig fornøyd med et normalt stort kjøleskap, når det nye kjøkkenet er på plass.

IMG_0305Vi var innom flere kjøkkenleverandører, og fikk tegnet flere varianter av kjøkkenet vårt. Rammene var: 14 kvadrat,  ønsket om et luftigere kjøkken, god oppbevaring og  spiseplass til  at seks stykker. Økonomiske rammer spilte naturligvis også inn. Det var ca 150 000 kr i differanse på pris, på dyreste og billigste løsning. For oss var det praktiske og funksjonelle viktigere enn prisen denne gangen. Det ble derfor ikke IKEA kjøkkenet som vant.

Litt morsomt er det jo at vi skrev kontrakt på det nye kjøkkenet med Røskaft på Black Friday. Vi har aldri handlet så mye på Black Friday før. Vi valgte å ikke kjøpe hvitevarene via kjøkkenleverandøren, men gikk til flere lokale elektronikk butikker, og fikk et tilbud fra de fleste. Det virket imidlertid ikke som om alle var like opptatt av kundens ve og vel. Det frister ikke å gjøre handel, med noen som ikke gir god kundebehandling. Power ga oss det beste kundeopplevelsen, og den beste prisen!

Jeg har ikke lyst til å røpe alt om det nye kjøkkenet ennå. Jeg har lyst til å komme med noen hint innimellom, også kommer den store avsløringen når kjøkkenet leveres og monteres i uke 8.

Første hint kommer her:

Deco blue 4477 – er fargen på kjøkkeninnredningen. Bilde fra Jotun.Skjermbilde 2019-01-01 kl. 21.12.23

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.