Nyttårsforsetter?

Jeg ønsker å gjøre noen endringer i livet mitt. Jeg skal være flinkere til å vise de rundt meg hvor høyt jeg verdsetter de! Det jeg lærte i 2018 om ikke å ta egen og andres helse for gitt, ikke ta de rundt meg for gitt og ikke ta alderdommen for gitt skal synes i 2019.

Jeg har nyttårsforsett om videre vektnedgang. Vektmålet jeg satte i mars 2018, da jeg  startet på eurodiett, må nås innen mars. Da må bunaden leveres inn til innsying for å passe meg til 17. mai. I 2018 var bunaden alt for stor på 17.mai, og jeg måtte ha et nytt antrekk. I år vil jeg ha bunaden min!

Det andre er at jeg skal gjøre alt jeg kan for å blogge litt hver dag.

Har du nyttårsforsetter? Hadde vært morsomt om du ville dele dine i kommentar feltet!

Godt nytt år!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.