ResidensSimonsen

Nyttårsforsetter?

Har du nyttårsforsetter? Det har jeg.

Jeg ønsker å gjøre noen endringer i livet mitt.

Jeg skal være flinkere til å vise de rundt meg hvor høyt jeg verdsetter de!

Det jeg lærte i 2018 om ikke å ta egen og andres helse for gitt, ikke ta de rundt meg for gitt og ikke ta alderdommen for gitt skal synes i 2019.

Mine nyttårsforsetter

Vektnedgang

Jeg har nyttårsforsett om videre vektnedgang. Vektmålet jeg satte i mars 2018, da jeg  startet på eurodiett, må nås innen mars. Da må bunaden leveres inn til innsying for å passe meg til 17. mai. I 2018 var bunaden alt for stor på 17.mai, og jeg måtte ha et nytt antrekk. I år vil jeg ha bunaden min!

Blogge daglig

Det andre er at jeg skal gjøre alt jeg kan for å blogge litt hver dag. Jeg har lyst til å blogge aktivt, og ha nye innlegg hver dag på bloggen.

Dømt til å mislykkes?

Det er lett å sette seg forsetter, men kanskje ikke like lett å holde de. Lurer du på hvorfor det er så vanskelig å holde forsettene? Les denne artikkelen fra KK.

Vi har satt oss forsetter som familie også. Mannen min og jeg har satt mål sammen for hus, hjem og familie. Det kan du lese om her.

Har du nyttårsforsetter? Hadde vært morsomt om du ville dele dine i kommentar feltet!

To år med godtestopp

Har du noen gang hatt et nyttårsforsett du har klart å holde? Det hadde vært fint å høre en inspirerende historie om hvordan du klarte det!

Foe endel år siden hadde jeg godtestopp som nyttårsforsett. Jeg klarte det, og ved midnatt på nyttårsaften spise jeg en sjokoladebit, for å finne ut at det ikke var verdt det. Så da tok jeg et år til!

Dette var tidlig på 2000-tallet. Fortsatt er jeg ikke så veldig glad i godterier, og brus drikker jeg stort sett bare ved veldig spesielle anledninger.

Godt nytt år!!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.