Så ryddes jula bort

Vanligvis rydder vi jula bort 6. januar, og den jula som er fremme hjemme skal få stå til da. 7. januar skal vi feire 13 års dag, og da skal jula være pakket bort. Nå er det imidlertid på tide å pakke bort jula på hytta. Jeg liker at det er ryddig der det er pakket bort også. Derfor har jeg nå jobbet litt med rydding i boden på hytta.  Jeg har gått tom for lim, så jeg får fortsette en annen gang.

Det er uansett godt å ha kommet i gang! Her er litt bilder fra hvordan hyllene så ut før jeg startet.

Eskene er fra da vi hadde Adams matkasse. Vi tok vare på de minste kassene, fordi de passet perfekt i hyllene på boden her på hytta. Ikke alle kassene har lokk, men de var funksjonelle allikevel.

Nå har jeg begynt å kle eskene med gråpapir, og merke de. Slik at det er lettere å finne riktig eske, til riktig tidspunkt.

Nå har jeg begynt å pakke ned julepynten, og så langt ser det bra ut. Det er fortsatt work in progress, så jeg har et pågående prosjekt til neste hyttehelg også. Dette er iallfall et skritt i riktig retning.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.