På tide å rydde jula ned i eskene
Ukategorisert

På tide å rydde jula bort

Vi har en deadline på å rydde jula bort: 6. januar. Det vi har av julepynt hjemme, blir nok også stående til da. 7. januar skal vi feire 13 års dag, og da skal jula være pakket bort. Mange har 13. dag jul (6. januar) som dagen for å rydde jula ned i eskene. Nå er det imidlertid på tide å rydde jula bort her på hytta.

Rydding av boden

Jeg liker at det er ryddig der juletingene oppbevares også. Derfor har jeg nå jobbet litt med rydding i boden på hytta.  Jeg har gått tom for lim, så jeg får fortsette en annen gang.

Det er uansett godt å ha kommet i gang! Her er litt bilder fra hvordan hyllene så ut før jeg startet.

——> Les også: Julut

Eskene er fra da vi hadde Adams matkasse. Vi tok vare på de minste kassene, fordi de passet perfekt i hyllene på boden her på hytta. Ikke alle kassene har lokk, men de var funksjonelle allikevel.

Kle og merk eskene

Nå har jeg begynt å kle eskene med gråpapir, og merke de. Slik at det er lettere å finne riktig eske, til riktig tidspunkt.

Jeg har begynt å pakke ned julepynten, og så langt ser det bra ut. Det er fortsatt «work in progress», så jeg har et pågående prosjekt til neste hyttehelg også. Dette er iallfall et skritt i riktig retning.

Har du en tradisjon for når du skal rydde jula bort? Hvordan rydder du den bort? Kanskje du har gode tips for oppbevaring av julepynt? Håper du ikke vil holde de gode ideene for deg selv, bruk gjerne kommentarfeltet her!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.