bad oppusset i 2012
Interiør

Inspirasjon bad

Jeg er veldig fornøyd med badet vårt, men den nye stilen ønskes også velkommen hit. Det gjelder å bringe inn den nye stilen uten å gjøre så veldig store endringer. Bad er kostbart å pusse opp, og vi pusset opp i 2012. Det er ikke nødvendig med oppussing, bare justere litt.

Pusset opp bad i 2012

Hovedbadet vårt, i kjelleren, var blant de rommene vi pusset opp før vi flyttet inn i desember 2012. Dette er kanskje det rommet i huset jeg ble mest fornøyd med. Stilen er gjenomført, og jeg fikk frie tøyler av mannen min. Jeg gjorde alt slik jeg hadde lyst til. Det var bademiljø som utførte jobben for oss.

Mannen min er ikke fornøyd med dette rommet. Noe som selvfølgelig irriterer meg.  Han hadde mulighet til å  komme med innspill underveis, men avsto.

Det er to ting han spesielt er misfornøyd med:

  1. Speilet ble hengende litt for lavt for mannen min, som er 194 på strømpelesten
  2. Han er ikke så glad i å bade, og hadde helst sett at det var en mulighet for dusj her også.

Selv om jeg er veldig fornøyd med badet ønsker jeg en annen stil i huset nå. det utfordrer meg når det kommer til badet. For nå ønsker jeg å gå bort fra krystaller og blanke metaller. Jeg ønsker å bytte de ut med grove og ru elementer, gjerne i tre, for å få et røffere og mer ujålete uttrykk.

bad oppusset i 2012   bad oppusset i 2012 bad oppusset i 2012 bad oppusset i 2012

Forandre så lite som mulig

Mange ting i dette rommet skal ikke endres: Løvefotbadekaret og baderomsinnredningen liker jeg godt. Vegger, gulv og toalett blir også som de er. Så hva kan jeg gjøre, uten for store inngrep? Jeg ønsker å bringe de naturlige materialene inn med nye knotter, taklampen, gulvmatter, håndklær og detaljer. Kanskje bytte speil? Kanskje male lintøyskapet? Vi får se.

Dersom du har noen gode tips og innspill til bad, er jeg takknemlig for alle gode ideer!
Her er noen inspirasjons bilder, alle fra Pinterest.

Hva inspirerer deg? Hvordan ser drømmebadet ditt ut? Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet! Gi meg gjerne tips også!

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.