Inspirasjon bad

Hovedbadet vårt var blant de rommene vi pusset opp før vi flyttet inn i i desember 2012. Dette er kanskje det rommet i huset jeg er mest fornøyd med. Stilen er gjenomført, og jeg fikk lov til å ha frie tøyler. Jeg gjorde alt slik jeg hadde lyst til. Imidlertid er ikke mannen min fornøyd med dette rommet. Det irriterer meg litt, siden han hadde mulighet til å  komme med innspill underveis, men avsto.

I dette rommet er det allikevel en stil jeg er på vei bort i fra. Jeg ønsker å ta vekk krystaller og blanke metaller,  og bytte de ut med grove og ru elementer, gjerne i tre, for å få et røffere og ujålete uttrykk.

Løvefot-badekaret og baderoms innredning skal det ikke gjøres noe med. Vegger og gulv får bli som det er.

Her kan de naturlige materialene legges til i nye knotter, taklampen, gulvmatter, håndklær og detaljer.

Her er noen inspirasjons bilder, alle fra Pinterest. Hva inspirerer deg?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.