Keltisk velsignelse på veggen i yttergangen
DIY,  Interiør,  Organisering

Inspirasjon yttergang

 

Vi har en liten og trang yttergang, med en veldig dårlig planløsning. I den gangen skal vi ha plass til klær for skiftende vær, for en familie på 6. Dette er en stor utfordring. Jeg har tidligere nevnt er det viktig for mannen min at vi har gode praktiske løsninger. For meg er også det estetiske viktig.

Upraktisk yttergang!

Slik gangen er nå er ingen av delene ivaretatt godt nok!

Jeg tror at for å få en god løsning i gangen, må den rett og slett bygges om. Dette koster tid og penger.

Akkurat nå er det kjøkkenet som står for tur, (Her kan du lese om hvordan kjøkkenet ble, da det ble pusset opp i januar/februar 2019) så vi må finne enkle, rimelige og praktiske løsninger som kan fungere nå og i noen år, til vi får anledning til å bygge om.

Jeg får heller komme tilbake til mine ønsker om å bygge om/ut gangen i et senere innlegg.

Jeg ønsker meg praktisk oppbevaring

Faste plasser for alt…

Denne garderobeløsningen ønsker jeg for vår yttergang
Denne garderoben inspirerer meg. Bildet er lånt fra bloggen www.polkadottchair.com

Du kan finne flere flotte varianter av denne på Pinterest. Den er enkelt og greit laget av Billy hyller fra IKEA. 

…og alle har sin sone

Jeg ser også for meg at alle skal ha sine faste plasser, og sine områder de har ansvar for. Noe også løsningen over bidrar til.

Jeg liker at ungene har faste plasser til sine saker, og egne områder å ha ansvar for.

Yttergang danner førsteinntrykk

Når vi kommer til det estetiske uttrykket, er entreen det første du ser når du kommer hjem, og det første møtet gjester har med hjemmet ditt. 

Alle mennesker har mer å by på enn de klarer å vise i løpet av et raskt førsteinntrykk. Men førsteinntrykket betyr mer enn vi tror.

Linda Lai, Norsk forsker

Det samme gjelder vel for gangen vår. Det er det første gjestene ser av hjemmet ditt, og det former gjestens forventninger til resten av huset og til deg. Det tar tid å rette opp et dårlig førsteinntrykk. 

En velsignelse

Keltisk velsignelse på veggen i yttergangen
Flott med velsignelsen på veggen! Kan kjøpes her!

Denne velsignelsen er jeg veldig glad i. Jeg har sett at mange har den i yttergangen. Jeg synes det er fint. Jeg har lyst til å ha den på veggen over ytterdøra. Å bli velsignet før man går ut døra på vei til dagens gjøremål, og også en velsignelse på veien når gjestene drar.

Den er fin på norsk også:

Må veiene åpne seg for deg, min venn,

Og vinden blåse bak deg.

Må solen skinne på ditt ansikt

Og regnet falle mildt på dine marker

inntil vi møtes igjen.

Må du hele tiden være

i Guds hånd.

Hvordan har du det i din yttergang? Hva fungerer og hva fungerer ikke? Del gjerne frustrasjoner og gleder over din gang, med meg og mine lesere ved å bruke kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.