Inspirasjon entre

Yttergangen vår er liten og trang, med en veldig dårlig planløsning. I den gangen skal vi ha plass til klær for skiftende vær, for en familie på 6. Dette er en stor utfordring. Jeg har tidligere nevnt er det viktig for mannen min at vi har gode praktiske løsninger. For meg er også det estetiske viktig.

Slik gangen er nå er ingen av delene ivaretatt godt nok!

Jeg tror at for å få en god løsning i gangen, må den rett og slett bygges om. Dette koster tid og penger. Akkurat nå er det kjøkkenet som står for tur, så vi må finne enkle, rimelige og praktiske løsninger som kan fungere nå og i noen år, til vi får anledning til å bygge om.

Jeg får heller komme tilbake til mine ønsker om å bygge om/ut gangen i et senere innlegg.

Her er litt av det som inspirerer meg:

Skjermbilde 2018-12-27 kl. 23.30.46

Denne hyllen ser veldig praktisk ut. Det er rett og slett Billy hyller fra IKEA som er brukt som garderobe. Jeg er litt usikker på om vi har plass til 6 stk i vår gang, men klarer vi å få plass til 4 stk til barna er vi kommet langt på vei. Søker du etter IKEA Hack /Billy Hack finner du andre varianter av denne.

Jeg liker at ungene har faste plasser til sine saker, og egne områder å ha ansvar for.

Når vi kommer til det estetiske uttrykket, er entreen det første man ser når man kommer hjem, og det første møtet gjester har med hjemmet vårt.

Jeg synes spesielt denne er flott, fordi teksten på skiltet er en keltisk velsignelse. Og å bli lyst velsignelsen over når man går ut døren om morgenen, og når man kommer hjem på ettermiddagen, synes jeg er en god tanke. Og for en velkomst det gir til de som kommer på besøk!

Skjermbilde 2018-12-27 kl. 23.58.14

Alle bildene i dette innlegget er hentet fra Pinterest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.