Døren er åpen! Vær så god og stig på!

Hvem og hva er ResidensSimonsen?

Hei, Jeg heter Siv-Inger Fredagsvik Simonsen, og det er jeg som skriver ResidensSimonsen. Jeg er ei trønderjente i 40 årene. Jeg er velsignet med verdens snilleste mann og 4 herlige barn. Jeg er utdannet sykepleier, men har avhensyn til familien valgt å være hjemmeværende.

ResidensSimonsen er huset vi, familien Simonsen, bor i. En enebolig fra åttitallet, beliggende relativt sentralt i Stjørdal. Vi kjøpte huset i 2012, og har pusset opp det meste av huset nå. Det er stadig prosjekter prosjekter i gang, og i våre (mest mine) tanker.

Hovedtematikken i bloggen vil være hvordan vi administrerer hjem og familie. Noe av det vi gjør, fungerer så bra at det kan være til nytte og inspirasjon for deg og din familie. Deler du min interesse for interiør vil du også finne endel om det temaet i bloggen. Livet vårt i residensen vil farge bloggen på flere måter. Selv om bloggen er personlig, er den ikke privat. Jeg vil prøve å holde mann og barn utenfor.

Takknemlighet

Jeg synes det er veldig hyggelig, og jeg er ydmyk over at du tar deg tid til å lese bloggen min. Om du liker den må du gjerne bli fast leser ved å abonnere på bloggen min. Jeg har tidligere skrevet en interiør/livsstilsblogg. Livet og hverdagen innhentet meg da familien vår gikk fra å være fire, til plutselig å bli seks. Nå er de yngste begynt å bli store og jeg kjenner at jeg igjen har lyst og overskudd til å ta fatt på bloggingen igjen. Bruk gjerne kommentarfeltet, del dine tanker og erfaringer med meg, og mine lesere. Del gjerne innleggenen mine om du liker de. Følg meg gjerne på reisen.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.