Døren er åpen! Vær så god og stig på!

Jeg er ei trønderjente i 40 årene. Jeg er velsignet med verdens snilleste mann og 4 herlige barn. Jeg er utdannet sykepleier, men har avhensyn til familien valgt å være hjemmeværende.

ResidensSimonsen er huset vi, familien Simonsen, bor i. En enebolig fra åttitallet, beliggende relativt sentralt i Stjørdal. Vi har pusset opp det meste av huset nå, men det er fortsatt prosjekter prosjekter i gang, og i våre (mest mine) tanker.

Jeg synes det er veldig hyggelig, og er ydmyk over at du tar deg tid til å lese bloggen min. Om du liker den må du gjerne bli fast leser ved å abonnere på bloggen min. Jeg har tidligere skrevet en interiør/livsstilsblogg, som var realtivt godt besøkt. Livet og hverdagen innhentet meg da familien vår gikk fra å være fire til plutselig å bli seks. Nå er de yngste 4,5 år og jeg kjenner at jeg igjen har lyst til å begynne å blogge.

Interessen min for interiør kommer til å være hovedtematikken i bloggen. Mens livet til oss i residensen vil farge bloggen på flere måter. Bloggen er personlig, men ikke privat. Er du venn eller familie, er det ikke her du holder deg oppdatert om hvordan vi har det i vår hverdag. Bruk gjerne kommentarfeltet, del dine tanker og erfaringer med meg, og mine lesere. Del gjerne innleggenen mine om du liker de. Følg meg gjerne på reisen.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

post

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.