Hvitt hus med dør på gløtt
ResidensSimonsen

Døren er åpen! Velkommen inn!

Velkommen til ResidensSimonsen!

Hei, jeg heter Siv-Inger Fredagsvik Simonsen, og det er jeg som ønsker velkommen til ResidensSimonsen, og skriver denne bloggen. Jeg er ei trønderjente i 40 årene. Jeg er velsignet med verdens snilleste mann og 4 herlige barn. Jeg er utdannet sykepleier, men har av hensyn til familien valgt å være hjemmeværende.

ResidensSimonsen er huset vi, familien Simonsen, bor i. En enebolig fra åttitallet, beliggende relativt sentralt i Stjørdal. Vi kjøpte huset i 2012, og har pusset opp det meste av huset nå. Det er stadig prosjekter prosjekter i gang, og i våre (mest mine) tanker.

Tematikk i bloggen

Hovedtematikken i bloggen er hvordan vi administrerer hjem og familie. Noe av det vi gjør, fungerer så bra at det kan være til nytte og inspirasjon for deg og din familie. Andre ting fungerer ikke så godt, og frustrasjonen får utløp. Kanskje sitter nettopp du på løsningen som fungerer for meg? Jeg ønsker alle innspill og kommentarer velkommne, så bruk gjerne kommentarfeltet her i bloggen eller på Facebook.

Jeg ser på meg selv som daglig leder av familien og hjemmet vårt. Forskning viser at mange kvinner har det administrative ansvaret for hjem og familie. Likestillingen har kanskje ikke nådd oss på dette området. Forskning viser også at kvinner fysisk påvirkes av hvordan hjemmet ser ut. Kvinner har høyere verdier av stresshormoner når det ikke er orden rundt henne. Er du dagligleder i ditt hjem og din familie, kan du kanskje også finne endel nyttig i bloggen min.

Når jeg ønsker velkommen til hjemmet vårt, vil selvsagt livet vårt farge bloggen på flere måter. Selv om bloggen er personlig, ønsker jeg ikke at den skal være privat. Jeg vil prøve å holde mann og barn utenfor, så langt jeg klarer.

Takknemlighet

Jeg synes det er veldig hyggelig, og jeg er ydmyk, over at du tar deg tid til å lese bloggen min. Om du liker den, må du gjerne bli fast leser, de er velkommen til å abonnere på bloggen min.

Jeg er også veldig takknemlig til familien min, for at de lar meg gjøre dette som jeg etterså stor pris på å få lov til å gjøre. Det går med mer tid enn en skulle tro å lage et blogginnlegg. Samtidig som jeg bruker endel tid på dette blir også deler av livet vårt blir offisielt.

Jeg har tidligere skrevet en interiør/livsstilsblogg. Livet og hverdagen innhentet meg da familien vår gikk fra å være fire, til plutselig å bli seks. Nå er de yngste begynt å bli store. Jeg kjenner at jeg igjen har lyst, og overskudd til å ta fatt på bloggingen igjen.

Velkommen!

Føl deg velkommen til å bruke kommentarfeltet, dele dine tanker og erfaringer med meg, og mine lesere. Del gjerne innleggenen mine om du liker de. Følg meg gjerne på reisen.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

Jeg har satt en åpen dør for leserne mine.
Her er døren åpen, vær så god stig på. Velkommen til ResidensSimonsen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.